Vacature Draaier

Voor Rothi zijn wij op zoek naar een

Draaier (Fanuc besturing)

Rothi BV is een onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van Consmema en KTB-Machinery. Vanuit ons pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28 worden er door onze bedrijven diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. Rothi BV is een machinefabriek met ongeveer 12 medewerkers die gespecialiseerd is op het gebied van verspaning van enkel stuks tot kleine series max. ± 150 stuks, onderhoud en reparatie, machinebouw, engineering en klein constructiewerk, en veelal actief in de volgende branches: algemene machine- en apparatenbouw, tabaksverwerkende industrie, bandenproductie industrie, procesindustrie en voedings- en levensmiddelenindustrie.

Doel van de functie:

In deze functie van Draaier ben je verantwoordelijk voor het volgens tekening vervaardigen van diverse producten, dit door middel van het zelfstandig programmeren en instellen van de machine.

Benodigde competenties:

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega die minimaal 3 jaar relevante werkervaring heeft en een relevante MBO vooropleiding. In deze functie is actuele kennis van Fanuc besturingen en een grote mate van zelfstandigheid vereist. We verwachten dat je meedenkt en suggesties doet t.b.v. verbetering en optimalisatie van het productieproces.

Ons aanbod:

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Een goed marktconform salaris in overeenstemming met je ervaring en opleiding. De CAO voor de metaalbewerkingbedrijf is van toepassing met 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Wij zijn voornemens je een jaarcontract aan te bieden die na gebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract. Hebben we je interesse gewekt dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren middels het sturen van een korte brief en een uitgebreide CV. Deze kun je sturen naar het volgende e-mailadres: gert.burink@rothi.nl

Meer nieuws
ROTHI is part of the machinery group

CONSMEMA is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS.
Bezoek website


KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers.
Bezoek website

© 2019 ROTHI machining - Disclaimer